MPPSP & Family Day PEERs & PRS (FSKM)

10 June, 2013 0 comments
Assalamu'alaikum,

Alhamdulillah, selesai sudah dua program kami iaitu Majlis Penghargaan & Penganugerahan Sijil PEERs 2013 yang diadakan di Zam Zam Restaurant Arabic dan juga Family Day PEERs & PRS (FSKM), padang seroja UiTM.

untuk pengetahuan semua, MPPSP merupakan program pertama kami sem ini yang diadakan secara besar-besaran kerana VIP, alumni PEERs dan ahli-ahli PEERs berkumpul beramai-beramai. Tema malam itu ialah arabic night, jadi semua berpakaian ala-ala orang arab gituu :)

Kami juga ingin berterima kasih kepada para alumni PEERs yang memberi sokongan, sesunguhnya kalian merupakan tulang belakang kuat kami kerana tanpa tunjuk ajar,nasihat,dorongan serta kritikan, tidak mungkin kami berjaya melangsungkan majlis yang gilang-gemilang :)

Selain itu, terima kasig juga ahli-ahli PEERs yang turut hadir pada malam tersebut. Insya'ALLAH pada masa akan datang kami akan mengadakan lebih banyak program yang menarik untuk anda turut serta :)

Jangan lupa talkabout 3.0 yang akan diadakan pada hari selasa ini di dewan Kuliah B, kompleks kejuteraan UiTM yang bertajuk C.E.O :)

baiklah, jom kita tengok serba sedikit gambar-gambar yang telah di post di facebook PEERs (https://www.facebook.com/BadanPeerKaunselorUiTM)

Terima Kasih kami ucapkan kepada Puan Hajah Fozilah binti Abdul Hamid kerana merasmikan MPPSP nak tengok lagi gambar?? Jom sambung tengok di facebook PEERs^^

gambar family day ada di post seterusnya~

0 comments:

Post a Comment

 

©Copyright 2011 PEERs UiTM Shah Alam | TNB